2024 blir ett spännande år

//

Sysman

90 år av druidisk verksamhet i Luleå

2024 blir ett år av glädje, firande och stolthet för Logen Morvin, som markerar sitt 90-årsjubileum. Det är en historisk milstolpe som representerar decennier av engagemang, gemenskap och meningsfulla relationer.

Logen Morvin invigdes år 1934 och har sedan dess varit en viktig del inom Druid-Orden. Genom åren har den varit en plats där män samlas för att dela intressen, värden och skapa starka vänskapsband. Oavsett om det är genom välgörenhet, kulturella evenemang eller broderlig fostran, har Logen Morvin varit en pålitlig och ständig kraft.

Under de senaste nio decennierna har Logen Morvin genomgått en resa av utveckling och förnyelse. Den har anpassat sig till förändrade tider och behov samtidigt som den har bevarat sina kärnvärden och traditioner. Logen Morvin har alltid stått för gemenskap, solidaritet och att hjälpa de som är i behov.

För att fira detta 90-årsjubileum planeras ett spännande Storloge-evenemang och aktiviteter. Det kommer att vara en tid för bröderna att reflektera över historien och blicka framåt mot framtiden. Firandet kommer också att vara en chans att hedra de personer som har varit hjärtat och själen i Logen Morvin genom åren.

Logen Morvin fortsätter att vara en påminnelse om vikten av gemenskap och samhällsengagemang. Dess 90-årsjubileum är inte bara en hyllning till dess historia, utan också en bekräftelse på dess fortsatta relevans och betydelse i dagens värld. Det är en påminnelse om att när människor förenas i en anda av välvilja och samarbete, kan de uppnå stora saker och göra världen till en bättre plats.

Lämna en kommentar