21:a okt – Eu: Ämbetsmannainstallation & Teckenutdelning

on 18 oktober, 2020 Kvällens möte with 0 comments

Efter att RSL har tillförordnat de nyvalda ämbetsmännen i sommar är det nu dags för formell installation genom Storlogens försorg. Vi har även ett par bröder som gjort sig förtjänta av stjärntecken. Liksom tidigare kommer vi följa alla rekommendationer och anvisningar från både myndigheter och Riksstorloge beträffande Coronaviruset. Vid vårt förra möte delade vi ut ett personligt munskydd till de bröder som känner sig tryggare med det. Vi har ett antal munskydd kvar till de bröder som inte hade möjlighet att besöka förra mötet. 

OBS! Känner du minsta symptom vill vi att ni avstår detta möte, men skicka gärna en hälsning till bröderna. Likväl så ska ingen broder känna något tvång att delta. 

Eftersom vi denna kväll får besök av åtminstone Storlogen vore det klädsamt om så många Morvinbröder som möjligt kan hörsamma vår inbjudan.

Givetvis ser vi att så många bröder som möjligt deltar i efterlogen med vår brödramåltid. Finns det inte möjlighet för det så uppskattar vi ändå att ni deltar i själva mötet.

Kvällens brödramåltid: 3 rätters meny a´la Mumma.
Klädsel: Hödtidsdräkt m svart väst. ROÄ ombedes bära riddardräkt.
Anmäl ert deltagande via anmalan@morvin.se eller tel/SMS 070-653 44 00
senast måndag 19 oktober.

Välkommen till värmen och gemenskapen en brödrakväll ger!